stickyimage

Abercrombie & Fitch – Endelig med fair porto

Abercrombie.com er websiden og webshoppen til det kendte amerikanske tøjmærke Abercrombie & Fitch. Tidligere blev varerne sendt direkte fra USA, hvilket gjorde at portoen alene blev afsindig dyr og dermed gjorde, at det i forvejen højt prissatte tøj, ikke kunne betale sig at købe hjem. Nu er tiderne endelig ændret og varerne sendes nu direkte fra deres engelske butik, hvorfor portoen nu er sprunget fra tidligere DKK 240,00 og ned til kun DKK 115,00. Butikken forhandler tøj, accessories og parfume til både mænd, kvinder og børn og tilbyder et attraktivt udvalg af varer, så det kan anbefales at tage et kig indenfor på netbutikken og se om ikke der er noget som frister dig.

OBS: Det anbefales på det kraftigste ikke, at købe tøj af dette mærke på ebay selvom priserne er billige. Det er billige Kina kopier og foret til jakker og sweat-shirts er ofte fremstillet fra eksempelvis hund – derfor, anbefales det at købe mærket direkte fra butikken selv.

abercrombie

Sprog: Engelsk
Hjemland: USA & UK – Varer sendes fra UK
Porto: Cirka DKK 115,00 uanset ordrestørrelse
Butikkens webside: Link

12 år siden indlægget blev lavet af i Børnetøj , Dametøj , Herretøj , Parfume , Sport & Fritid. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet