stickyimage

Begynd at tjene penge gennem Amazon og WordPress

Er du en af de der er på udkig efter en let måde at tjene penge over internettet, så er løsningen måske lige her. Faldt over et nyt plugin fra siden Code Canyon, hvor du via et WordPress setup, kan installere en hel webshop, der alene bygger på produkter solgt via Amazon´s sider, hvad end det er den amerikanske, engelske, tyske eller en helt fjerde. Selve pluginet kommer med alle features inklusiv et design til siden.
Kobler du dig så op til Amazon´s affiliateprogram, og promoverer din webshop, kan du hurtigt komme til at tjene masser af penge online, uden rigtig at løfte en finger. Som en ekstra feature i pluginet, kommer også en Facebook shop, så du også denne vej vil kunne trække potentielle kunder. Se mere om pluginet om Amazon webshop og se hvordan du på få klik, faktisk kan få en hel webshop op at køre. Prisen for pluginet er sølle $ 25 (Cirka DKK 150,00).

wordpress

Besøg siden: Link

12 år siden indlægget blev lavet af i Affiliates , Diverse Webtools , Webside Indhold. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet