stickyimage

Bliv forhandler af brugskunst – Lang liste findes her

For at pakke alle vores kommende grossister lidt sammen, således flere af dem hurtigere bliver offentliggjorte for jer, kommer her en mindre række af de der passer ind under genren brugskunst og gaveartikler.

Først vil vi præsentere virksomheden Maj-Isenkram.dk, der er en større grossist med over 6500 varenumre indenfor jul, cykeludstyr, dekoration, husholdning, gaveartikler, grill, hunde og katte tilbehør, golf, kosmetik, legetøj, smykker og ure med meget mere. Det er muligt via hjemmesiden at se hele sortimentet samt anmode om login til deres system.

———-
Næste skud på stammen er Engleblomst.dk, der forhandler produkter indenfor emner som bånd, emalje, kander, antik, messing, porcelæn, sølv, træmøbler, vaser og meget andet. Det er via siden muligt at oprette et login, således du kan logge ind og se kollipriserne. Samtidig findes der en kategori med restpartier, hvor du kan spare masser af penge.

———-
Madamstoltz.dk er en populær bornholmsk grossist indenfor brugskunst og antikke møbler. Sortimentet er rigtig lækkert og med fuld forståelse, også meget anerkendt blandt mange butikker, både online som offline. Ved at kontakte dem via siden, har du mulighed for at få et login til deres webshop, hvor du kan se priser og lægge din første bestilling.

———-
Jeannedarcliving.dk er grossit indenfor håndværk, tekstiler, møbler, kort og andre nostalgiske produkter til at pryde hjemmet. Du finder et stort sortiment der uden tvivl vil øge interessen fra eksisterende kunder som potentielt kommende. Du kan på siden se hele udvalget af produkter samt anmode om et login til deres webshop.

———-
Scanseason.dk forhandler dekorationsartikler til både jul, nytår, fastelavn, påske, sommer og halloween med mere. Der er dog ikke umiddelbart nogen webshop tilknyttet siden, men du kan se sortimentet samt bestille katalog.

———-
2have.dk er en grossist med salg af varer indenfor brugskunst og gaveartikler med præg af dansk design og seneste nye trends. Du kan via siden anmode om login til webshop og allerede der, ligge din første ordre. Du har mulighed for at søge inspiration og se deres sortiment.

———-
Missetoile.dk er en grossist indenfor dekoration, håndværk og accessories til hjemmet. Via siden kan du anmode om login som wholesaler, og derigennem se hele sortimentet samt priser. Af emner det eksempelvis dækker er jul, sommer, hus og have samt tekstiler, således der er noget til enhver forhandler. Det er absolut en grossist der er værd at se nærmere på, såfremt du ønsker at forhandle produkter indenfor det nostalgiske og romantiske til hjemmet.

———-
Bovictus.dk er en af Skandinaviens største grossister indenfor moderne brugskunst og gaveartikler til hjemmet. Det er dem du skal have fat i hvis mærker som Zone, Galzone, Villa Collection, Be on Fire, KJ Collection og Aristo er dem du søger. Via siden kan du kontakte dem og anmode om et login til deres webshop, hvor du finder hele sortimentet samt priser.

———-
Thuesen-Jensen.dk er en af de grossister som mange isenkræmmerkæder benytter. Dette hænger sammen med at de hos Thuesen-Jensen.dk er agentur for mærker som Bastian, Kitchenaid, Laura Ashley, Magimix, Pillivuyt og WMF med flere. Kontakt dem via siden og anmod om et login til deres webshop.

———-
Homestyling.dk er en design og salgsvirksomhed med fokus på det internationale. De gør sig indenfor møbler og interiør og via siden kan du se et udvalg af hvad de tilbyder af produkter. Der er desværre ingen direkte webshop tilknyttet, men muligheden for at kontakte dem og anmode om katalog findes på siden.

———-
Krasilnikoff.biz er indbegrebet af vintage artikler til boligen. Er du til det nostalgiske og romantiske, så kig ind på deres side og se det populære udvalg. Samtidig har du mulighed for at anmode om et login til deres webshop.

———-
Greengate.dk er grossist indenfor samme genre som alle de andre nævnte. De forhandler et stort og meget populært sortiment indenfor artikler til boligen og særligt op til højtider, bugner deres udvalg af smukke varer. På siden kan du finde aktuelle kataloger samt kontakte dem og anmode om et login til deres Tradesite.

———-
Notredame.dk er endnu en spændende grossist indenfor området. Her finder du attraktive artikler til boligen indenfor sæsonvarer, boligartikler, gaveartikler, belysning, haveartikler og meget andet. Der er desværre ingen webshop tilknyttet, men mulighed for at kontakte dem og anmode om katalog.

———-
Hubsch-interior.dk er endnu en super populær grossist indenfor bolig- og gaveartikler. Via siden kan du se det flotte sortiment og anmode om login til deres webshop. Du kan endvidere finde andre forhandlere af deres produkter samt se deres aktuelle katalog.

———-
Sidste grossist i denne omgang er danske Chicantique.dk, der forhandler unikke og spædende boligartikler og brugskunst. Stilen er indenfor det unikke og rustikke med inspiration til det franske og romantiske. Se deres aktuelle kataloger og anmod om et login til deres webshop.

Find flere grossister her!

12 år siden indlægget blev lavet af i Bolig og Gaver , E-shops B2B. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet