stickyimage

Bliv forhandler af gadgets

Er du interesseret i at fylde din butik med et ekstra sortiment, var det værd at overveje gadgets. Hos tyske Getdigital.de kan du finde et super stort sortiment af sjove, anderledes, frække og interessante gadgets, du som butiksejer vil kunne forhandle. Siden findes endvidere også på engelsk, såfremt det tyske ikke beherskes så godt – det hænder jo. Vælg mellem produkter indenfor usb, hjem og kontor, tøj og andre spædende artikler. For at blive oprettet som forhandler, skal du oprette dig under siden “Reseller” på engelsk. Priserne er meget konkurrencedygtige, også med allerede eksisterende konkurrenter på det danske marked, hvorfor det er værd at se nærmere på. Af andre attraktive tilbud fra denne grossist, kan nævnes:

– Lave forsendelsesomkostninger
– Stort sortiment
– Hurtig levering
– Flere betalingsmåder
– Formentligt også dropshipping

Om end ikke andet, så er det ihvertfald en super lækker side og er attraktivt stort sortiment. Butikken tilbyder endvidere affiliateaftaler, såfremt du gør i sådan.

forhandler

Besøg siden: Link

Find flere grossister her!

12 år siden indlægget blev lavet af i Bolig og Gaver , E-shops B2B. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet