stickyimage

Brugertest – Få lavet en test eller tjen penge som tester

Tjen penge som tester

Har du en webside på hvilken du har brug for at finde ud af brugervenligheden, er det måske en ide at tage kontakt til Brugertest.nu, hvor du for DKK 500,00 pr. testbruger kan få lavet brugertests, som kan fortælle dig hvor det måske halter, hvad der er rigtig godt og derigennem finde ud af hvordan du optimerer websiden og øger brugervenligheden. Det er altid rart at finde ud af hvordan andre uafhængige kilder oplever ens webside, så de DKK 500,00 kan være godt givet ud, hvis små ændringer øger dine trafiktal. Resultaterne sendes til dig indenfor 48 timer og bestilles direkte gennem sidens system.

Kunne du derimod godt tænke dig at være brugertester, har du mulighed for at oprette dig som en sådan og tjene DKK 100,00 per test du deltager i. Alt det kræver er 30 minutter af din tid foran computeren samt at du er i besiddelse af en mikrofon, således du kan optage dine oplevelser af siden du tester. En sådan mikrofon vil kunne fås til under DKK 100,00, så det kan hurtig udvikle sig til, kun at være en indkomst for dig. Direkte link til siden som brugertester findes længere nede her i indlægget.

Ansolut anbefalelsesværdig service til både ejere af websider samt til de uden, som blot ønsker at tjene penge på at hjælpe førstnævnte.

tjen-penge

Besøg websiden: Link
Bliv brugertester: Link

13 år siden indlægget blev lavet af i Diverse , Diverse Webtools , Øvrige Business B2B. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet