stickyimage

Dropshipping af designmøbler

Efter i længere tid at have søgt og søgt efter troværdige grossister af møbler, har vi omsider fundet en; Kokoondesign.com. Kokoondesign.com er en hollandsk grossist og dropshipping udbyder af designmøbler, DOG kan jeg fortælle efter korrespondence med grossisten, at de desværre ikke dropshipper til Danmark – endnu. Det er derimod muligt at købe hjem i lidt større mængder, så hvis du har pladsen og lysten, så er her alletiders mulighed for at sælge møbler af et attraktivt sortiment. Selvom grossisten er hollandsk, er siden selvfølgelig også at finde på engelsk, hvilket gør det lettere for mange at forstå teksten på siden. På deres side kan du eksempelvis se hele deres store katalog igennem, samt kontakte dem angående oprettelse som forhandler. Påtænker du dog at sælge varerne til lande som UK, Frankrig, Belgien, Luxembourg eller Holland, burde det ikke være noget problem at dropshippe deres varer, da det p.t. er de lande de tilbyder denne service til. Under alle omstændigheder kan det på det varmeste anbefales at tage et kig ind på siden.

dropshipping

Besøg websiden: Link

Find flere udbydere af Dropshipping!

10 år siden indlægget blev lavet af i Bolig og Gaver , Dropshipping , E-shops B2B. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.
6 kommentarer til Dropshipping af designmøbler
  • Martin
  • Jeg har faktisk været i kontakt med firmaet bag nu, men uheldigvis så vil de ikke indgå aftaler med Danmark da det ikke figurerer som en del af deres strategi.

   Møblerne er ellers MØGFEDE!

  • Admin
  • Hej Martin

   Det er korrekt at de ikke optager aftaler omkring dropshipping til Danmark endnu, men fik i sin tid fortalt, at de ikke ville udelukke at det blev aktuelt i fremtiden. Derfor håber vi stadig :o) Wholesale tilbyder de dog allerede, så det er muligt at købe møbler hjem til videresalg.

   Mange tak for din kommentar :o)

  • Martin
  • Ahh – Hvor længe siden var det du var i kontakt med dem der? Det havde været fedt hvis man kunne hente dem hjem som Dropshipping, men nu nåede jeg heller aldrig til at se prislister, så ved ikke lige hvilket niveau de er på prismæssigt.

   Mht. at købe hjem til videresalg så er det bare en million-investering man kigger på når det kommer til møbler hvis man skal have fornuftigt lager = fornuftig indkøbspris, så er lidt der skoen klemmer 🙂

  • Admin
  • Det er korrekt, at blive forhandler at møbler og indretning er en meget tung post at bære økonomisk. Men muligheden er der ;o) Korrespondencen er tilbage til juni måned 2012.

  • Rasmus Jensen
  • Jeg benytter i øjeblikket Kokoon som leverandør af møbler m.m i dropshipping til Danmark så det er noget de gør. Startede med det tilbage i 2013.

Efterlad svar

Påkrævet