stickyimage

Dropshipping af spændende produkter i din webshop

CC-Trading er en virksomhed med et bredt udvalg af produkter, som sælges til privat, erhverv samt det offentlige. Virksomheden fungerer hovedsageligt som webshop, men har showroom i Aalborg, hvor hovedlageret også befinder sig. Størstedelen af sortimentets produkter importeres fra Østen i store partier, således prisen kan holdes under det normale.

Vi tilbyder adskillige produkter til hus og have, herunder biopejse, vandfontæner, havefigurer, skulpturer, lanterner, solcellelamper mv. Ydermere specialiserer vi os i sikkerhedsudstyr, hvorfor vi har et kæmpe sortiment indenfor video overvågning. Derudover sælges GSM alarmsystemer, dørtelefoner, dørklokker, spion udstyr, GPS trackere, IR lys mv.

I butikken i Aalborg foretager vi reparationer på computer og Apple produkter som iPhone, iPod og iPad, og sælger ligeledes reservedele hertil såsom displays, strømforsyning, batteri og lignende. Vi har alt indenfor reservedele, kabler og tilbehør til computer og iPhone og iPad.

Som noget nyt har vi for nyligt indført en helt ny varegruppe med konsoltilbehør til alle de nye spilkonsoller som PlayStation, XBOX, Nintendo DS mv.

Vores hjemmeside er overskuelig, og sproget på siden er skrevet på dansk. Vi leverer lagervarer fra dag til dag, og forsendelsen sker med Post Danmark efter deres priser. CC-Trading leverer dog fragtfrit ved ordre over kr. 2.500.

Der tilbydes endvidere dropship af varerne til virksomheder, der ikke selv ønsker at sidde med varelageret.

dropshipping

Besøg websiden: CC-Trading

Indlægget er forfattet af CC-Trading.

Find flere udbydere af Dropshipping!

12 år siden indlægget blev lavet af i Andet , Dropshipping , E-shops B2B. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet