stickyimage

Følg flyene på himlen

Er du flyentusiast?

Interesserer dig for hvor flyene på himlen er på vej fra og til, så finder du det perfekte værktøj her på Planefinder.net. På Planefinder.net kan du søge efter flyet der netop passerer over dig og følge dets rute, eller finde informationer omkring det pågældende fly, så som hastighed, altitude/højde, rute, flynummer og mange andre interessante informationer. Zoomer du ind på et bestemt område, kan du endda se, hvorledes de små fly flytter sig henover skærmen, hvilket i sig selv er meget sjovt. Alt i alt en rigtig lækker side med en fantastisk gratis service. Det er endvidere muligt at hente deres app hvis du er i besiddelse af en smartphone.

Er du mere interesseret i skibstrafikken, kan du også benytte deres service, da de har lavet en skibsradar, hvor du kan tracke og følge fartøjer på havet. Shipfinder.co er fantastisk og giver et rigtig godt indblik i hvor forskellige fartøjer i øjeblikket befinder sig, hvor de kommer fra og hvor de er på vej hen.

flyene

Besøg websiden: Link

12 år siden indlægget blev lavet af i Diverse , Diverse rejser. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet