stickyimage

Gode deals på design helt gratis

Deals og Design

Deals findes efterhånden i mange varianter rundt omkring på internettet, men her er en der skiller sig ud. Elsker du design? Kan du lide det nye og innovative? Kan du lide en rigtig god pris? Hvis bare en af de spørgsmål kan besvares med et “Ja”, så vil du elske dealsiden FAB.com. FAB.com er en europæisk dealside, der med lysets hast er ved at brede sine vinger ud over det meste af Europa. Langt de fleste produkter der annonceres som deals, kan sendes til Danmark for attraktivt lave portopriser, så lad endelig ikke dette skræmme dig fra at se nærmere på siden. På FAB.com kan du gratis oprette dig og dagligt modtage nye deals på lækre varer fra kendte brands direkte i din mailbox, uden at det føles som spam. På alle deals sparer du helt op til 70 %, hvilket bestemt må ses som attraktivt. Vi her på Blogtrend.dk har allerede købt flere varer over siden og nydt rigtig godt af de attraktive priser og den lave forsendelse til Danmark (€9.90) og kan uden tøven absolut anbefale dig at tilmelde dig. FAB.com er og bliver den bedste dealside du vil finde.

deals

deals

Af produkter du jævnligt kan finde på FAB.com er:

– Moderigtige cykler i nyskabende designs
– Møbler til den modebevidste
– Køkkenudstyr fra innovative designer
– Modetøj du ikke just finder magen til i Danmark
– Mærkesko fra de kendte brands
– Fede lamper til hjemmet
– Haveartikler
– Tasker og accessories til både mænd og kvinder
– Udstyr til iPads, iPhones og andre smartphones

Bemærk at portoen kun udgør cirka €9,90 (DKK 75,00) medmindre det er store varer.

Fik vi nævnt at oprettelse og et medlemsskab på siden er helt gratis, og du kan let og hurtigt oprette dig via din Facebook profil.

Besøg websiden: Link

12 år siden indlægget blev lavet af i Boligartikler , Diverse , Diverse shopping. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet