stickyimage

Hvad sker der på Blogtrend.dk..?

Efter admodning fra vores kære besøgende, har vi idag brugt torsdagen på at lave flere opdateringer på Blogtrend, som forhåbentlig skal gavne både jer og os. Vi har blandt andet arbejdet på at redigere samtlige billeder til hvert indlæg, således alle billeder gerne skulle vises indenfor hver kategori; her tænker vi på oversigten når du er inde under denne. Samtidig har vi lavet nye indlæg på siden, hvortil der løbende henover sommeren vil komme mange flere til. De nye indlæg vil primært bevæge sig indenfor B2B, men også indenfor shopping og rejser, således der er noget til ethvert hjerte. Vi har tillige oprettet muligheden for at abonnere på vores nyhedsbrev, hvori der vil blive oplyst om nye emner her på siden, som eksempelvis nye spændende indlæg.
Ud over alt det ovenstående, har vi endvidere oprettet en ny kategori til de der primært søger dropshippere, således de er blevet lettere og hurtigere at skelne ud fra alle de andre grossister vi har her på siden. Alt dette håber vi er med til at højne din oplevelse af vores side og håber på løbende at se dig tilbage herpå.

12 år siden indlægget blev lavet af i Webmasters tanker. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet