stickyimage

Ledige domænenavne

I sammenligning med vores tidligere indlæg omkring attraktive domænenavne, som er ledige p.t., er her endnu en liste til de der måtte finde domænerne brugbare. Navnene findes nok bedst brugbare hvis du påtænker at åbne en dealside eller webshop.

– Funkydonkey.dk
– Funkydate.dk
– Shopclub.dk
– Moredeals.dk
– Dealify.dk
– Danskedeals.dk
– Funkydeals.dk
– Dealshop.dk
– Sodeal.dk
– Sokkemode.dk
– Modesokker.dk
– Annoncepladser.dk
– Timehouse.dk
– Houseoftime.dk
– Clicloc.dk / Cliclock.dk
– Armbåndsure-online.dk
– Armbåndsureonline.dk

Som en ekstra ting i denne forbindelse, vil vi godt tage et par linjer til lige at anbefale en rigtig god domæneudbyder. Udbyderen hedder Unoeuro.com og kan på deres danske side, tilbyde dig at købe domæner for kun omkring DKK 90,00 +/- nogle kroner. Det er et super selskab der handler hurtigt og forlanger ikke at du samtidig bestiller et webhotel. Du kan altså dermed nøjes med at registrere domænet til at starte ud med og så senere flytte domænet eller tilkøbe et webhotel.
Ydermere tilbyder de online backup af din computer, hvilken du kan få lov at ligge ud i deres datacenter, således dine data aldrig går tabt. Med kombinationen af deres lækre kontrolpanel, samt gode service og support, vil de rigtig gerne vise dig, hvor god og gennemført en domæneleverandør kan være.

8 år siden indlægget blev lavet af i Diverse Webtools. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.
4 kommentarer til Ledige domænenavne
  • Emil Frandsen
  • Nogen af dem er lidt specielle, men jeg kan godt lide dem om sokker. Man får helt lyst til at starte en ny hjemmeside, når man ser gode ledige domænenavne. 🙂

   Det bliver spændende at se, hvor hurtigt de bliver taget, når nu de er offentliggjorte.

  • Admin
  • Der vil løbende herinde komme grossister og dropshippere hvor netop sokker bliver forhandlet, så det er absolut en mulighed – der skal bare holdes øje med når de kommer på :o)

 1. Pingback: Ledige domænenavne | Blogtrend.dk

Efterlad svar

Påkrævet