stickyimage

Macys.com – Shop online som dansker

Har du været i USA og besøgt en Macys butik, og savner de lave priser på stort set ALT, så kan du nu som dansker, bestille direkte på deres webshop og få det sendt direkte til Danmark – det er jo smart. Hvad der er lidt mere smart er, at man hos Macys har lavet en sådan funktion, at du på forhånd kan betale for told og moms, hvilke desværre faktureres når vi danskere bestiller noget fra eksempelvis USA. Ved at betale det på forhånd, ved du hvor meget det bliver og du skal ikke på posthuset for at betale denne, før pakken kan udleveres.
Hvad angår portoen, så er den sværere at definere. Vi har flere gange fyldt indkøbskurven med nogle varer og får hver gang af vide, at portoen er gratis – endnu et plus. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle slags varer der kan bestilles på siden – dette gælder eksempelvis elektronik, flere husholdningsartikler og parfumer m.fl., men tøj, sko, ure, smykker, badeartikler, sportsartikler, boligaccessories og andet kan du shoppe. Så spar dig selv for en masse penge og kig ind hos Macys – det kan godt betale sig – også med tolden.

macys

Sprog: Engelsk
Hjemland: USA
Porto: Afhænger af vægt, men umiddelbart fornuftig
Besøg websiden: Link

13 år siden indlægget blev lavet af i Accessories , Boligartikler , Børnetøj , Dametøj , Diverse shopping , Herretøj , Sko. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet