stickyimage

Om blogtrend

Blogtrend.dk er en dansk internetportal. Siden er opbygget på blogging-systemet WordPress, men skiller sig ud fra mængden ved at være den eneste portal i Danmark, der omtaler websider fra en række forskellige lande inddelt i kategorier.

Bloggen dækker landene Danmark, England, Tyskland og Sverige med flere. De kategorier, som vi primært beskæftiger os med, er B2B, Shopping, Rejser samt Webtools.

Herudover kan du også finde interessante websider inden for Dropshipping, Dating, Bolig, Arbejde, Auktioner samt Bolig, for at udpege nogle af de mest populære emner.

Blogtrend.dk består udelukkende af kvalitetssider, som er blevet gennemtestet, og således tilbyder vi noget for enhver smag.

Vi har dog besluttet os for ikke at beskæftige os med websider med pornografisk indhold, fordi vi ikke anser det som passende, for en troværdig internetportal som vores.

Derfor må du søge andetsteds, hvis du er på jagt efter sådan noget indhold, desværre. Google.dk er din ven i den forbindelse.

Blogtrend.dk tilbyder følgende:

– Et overskueligt design.
– Gennemtestede kvalitetssider.
– Vi er banebrydende inden for denne type blogs i Danmark.
– Links, som bliver åbnet i nye vinduer eller faneblade, således, at du forbliver på vores side.
– Præsentation af danske såvel som udenlandske websider, hvor hovedvægten ligger på de engelske og tyske websites.
– Et stort udvalg af emner inden for bl.a. B2B, Rejser, Shopping og Webtools.
– En brugbar portal for iværksættere, som leder efter leverandører, hjælp, inspiration m.m.
– Et af Danmarks største udvalg af dropshippere af høj kvalitet under B2B-kategorien.
– Stor troværdighed! Såfremt én af de repræsenterede websider fremviser usikkert indhold eller på anden måde mister sin troværdighed, sletter vi denne hurtigt muligt.

Disclaimer:

Pågældende hjemmeside er bygget ud fra vore erfaringer og iagttagelser, hvorfor indholdet ikke skal ses som udtryk fra de omtalte websider, medmindre andet er anført. Beskrivelserne er udelukkende ment som en generel information, og vi kan hos Blogtrend.dk ikke påtage os ansvaret for lovlighed og administration af de repræsenterede websider. Blogtrend.dk forbeholder sig alle gældende rettigheder til materiale og andet retsbeskyttet indhold på hjemmesiden og materiale må alene downloades til personlig og ikke-erhvervsmæssig brug uden forudgående aftale. Blogtrend.dk forbeholder sig retten til at retsforfølge brugere, der krænker Blogtrend.dks immaterielle rettigheder eller på anden måde misbruger hjemmesiden. Blogtrend.dk kan på ingen måde gøres ansvarlig for tab der er lidt, som følge af brugen af indholdet på hjemmesiden. Dette omfatter både direkte og inddirekte tab.

Kontaktinformationer:

Virksomhed: Blogtrend.dk
CVR: DK31696054