stickyimage

Premium WordPress plugins & Magento Extensions

I og med at vi på Blogtrend hele tiden forsøger at tilføre siden nye funktioner, så er vi nødt til at bevæge os blandt de bedste programmører og designere der er. Til det formål har vi allieret os med websiden Codecanyon.com, hvor det er muligt at finde rigtig mange flotte og anvendelige plugins og scripts, herunder blandt andet til WordPress som vi benytter os af. Det koster ikke noget at være medlem af siden, men hvert plugin koster fra kun $5 og op til omkring $30 og kan spare en for en masse tid. Der findes allerede et utrolig stort udvalg af plugins til både WordPress, Magento, Joomla og Drupal. Samtidig kan du finde scripts indenfor både CSS, HTML, Javascript, PHP og .Net med flere.
Skulle du selv være programmør og laver plugins eller scripts, har du samtidig mulighed for at tjene masser af penge på at sælge disse. Der findes allerede flere programmørere på siden, der tjener tusindvis af dollars på bare eet plugin, så der er al mulighed for store indtjeninger.
Men vi kan her fra Blogtrend kun anbefale at kigge ind på siden – det skulle ikke overraske os meget, om ikke også der findes plugins eller scripts derinde, som du vil finde interessante.
Som en lille bonus bemærkning, så betales der let for downloads igennem Paypal – det kræves dog ikke at du har en konto hos Paypal.

plugins

Besøg websiden: Link

12 år siden indlægget blev lavet af i Diverse Webtools , Webside Indhold. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet