stickyimage

Rediger billeder som TIFF, JPEG, GIF, PNG og PSD online og gratis

Rediger billeder gratis

Har man ikke just råd til dyre programmer til at rediger billeder i, og synes man har ledt længe nok på internettet, men kun fundet de der koster kroner, så kan vi måske hjælpe. Efter nogen søgen på internettet har vi fundet to rigtig gode eksempler på, hvordan du kan redigere billeder online – GRATIS. Første eksempel er den yderst funktionelle, og dansk oversatte, Pixlr hvor du mere eller mindre har samme board som du har i photoshop. Du kan redigere, tegne, slette, lave graduering og så videre. Det er virkelig et lækkert, og meget populært onlineværktøj til os alle. Vi har endvidere indsat en tutorialvideo nedenfor, hvor du kan se hvor let det er.

rediger billeder

I vores søgen fandt vi endnu et eksempel, dog kræver dette program at du downloader det. Programmet Gimp er gratis og giver dig et væld af muligheder, ligesom det førstnævnte. Du kan redigere både TIFF, JPEG, GIF, PNG og PSD filer og dermed spare de mange tusinde som sådanne programmer ellers ville koste.

rediger billeder

For flere eksempler på hvordan du gratis kan redigere billeder online, se venligst vores andre anmeldelser her.

12 år siden indlægget blev lavet af i Diverse Webtools. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet