stickyimage

Roder du med Facebook sider?

Sidder du og roder med Facebook sider til daglig, eller skal du bare have lavet en enkelt til din egen webside, så er der hjælp at hente – specielt hvis du ikke føler dig så stærk i hvordan en sådan skal opsættes. Via Shortstack.com kan du gratis oprette en flot side på Facebook og skræddersy den til dine egne behov hvad end den skal indeholde konkurrencer, videoer, formularer med mere. Servicen er gratis up til 2.000 “synes godt om”, hvorefter du skal skifte til en betalt konto, men mon ikke man i en god tid kan nøjes med den gratis udgave.

facebook

Alternativet til ovenstående er siden Tabsite.com, der lader dig oprette Facebook sider med stortset de samme funktioner som hos Shortstack.com. Forskellen mellem de 2 skal hedde sig at være antallet af “synes godt om”. Hos Tabsite.com er der nemlig ingen øvre grænse for hvor mange der kan synes godt om din side, uden du skal til at betale for det. Det der derimod koster penge hos Tabsite.com er hvor mange funktioner du ønsker at have på din Facebook side, samt om den skal være fri for reklamer genereret af dem.

Sidste alternativ til de 2 ovenstående, er siden Faceitpages.com, der på mange måder minder om Tabsite.com, da den også har en gratis version uden øvre grænse for hvor mange der kan synes godt om siden. Her koster det også først penge, hvis du vil have ekstra funktioner tilknyttet din Facebook side eller have et custom design. Du finder hos Faceitpages.com et bredt udvalg af applikationer du kan oprette på siden, af hvilke blandt andet skal nævnes kuponkoder, menu navigation, integration af WordPress og Twitter, formularer, produktlister, videoer, billedegalleri og Google Analytics med mere.

Det handler alt sammen om hvad der passer dine behov bedst og hvad du ønsker af din Facebook side.

Som en lille ekstra ting, kan vi også anbefale at se nærmere på siden PageLever.com hvor du kan få bedre statistik end den allerede integrerede i Facebook. Servicen koster fra $34 om måneden, hvorfor det måske bedst er en service det kan betale sig at sætte op, hvis siden skal bruges professionelt.

Har du en WordPress blog kan vi ydermere anbefale at se på siden WpFacePages.com, hvor du kan få et plugin til din WordPress blog og kombinere den med din Facebook side, som ovenikøbet kan oprettet direkte i plugin´et fra WpFacePages.com. Samtidig kan du integrere både Google Plus og Twitter i plugin´et og øge muligheden for at nå flere besøgende. Selve plugin´et koster hhv. $27, $37 og $67 og er en engangsudgift, hvorfor det måske i sidste ende kan være en billigere løsning end de tidligere omtalte. Se mere på siden og tjek deres tutorial videoer for mere info om, om det er noget for dig.

Skulle du finde disse websider interessante, så hold øje med vores side, da vi løbende vil poste mange flere, der kan hjælpe dig i forbindelse med oprettelse af Facebook sider.

12 år siden indlægget blev lavet af i Diverse Webtools , Webside Indhold. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet