stickyimage

Shop eksklusiv mode online

Europas hotteste modebutikker på FASHIONLOCALS

Den nye München-baserede start-up FASHIONLOCALS har lanceret den offentlige beta fase. Fra nu af kan mode fans suse gennem Europas hotteste butikker med blot et klik af en mus.

FASHIONLOCALS tilbyder en online shopping platform for mode elskere. Målet for den nye start op er, at vende den internationale flair for shopping i verdens mode metropoler til en unik oplevelse over internettet. For at komme dertil, har folkene bag portalen fremlagt produkter i en høj kvalitet med førsteklasses produktfotos i en realistisk gengivelse af den enkelte butiks design.

Mode

Forhandlere i Tyskland og udlandet får gavn af en højere dækning af målgrupper med FASHIONLOCALS, får en tiltalende og nogle standardiserede produktbilleder samt en sikker betalingsløsning. For, som butik, at blive optaget på FASHIONLOCALS, er der en række krav man skal opfylde. Butikkerne er valgt meget selektivt af modespejdere, der screener interessante markeder. Forhandlere skal derfor opfylde visse krav for at understrege sloganet “Stay Unique” og blive partner. Enhver der er ikke blandt Europas trendy modebutikker og ikke kan påvise en insider karakter vil forsøge forgæves at blive accepteret på shopping platformen.

Der er i øjeblikket 24 butikker i den offentlige online-beta fase. I de kommende måneder, formodes dette tal at stige til 50. Fokus ligger på Europa uden for Tyskland, herunder London, Paris, Milano og København.

Bemærk, at siden primært er på tysk, men det forventes at den senere vil blive oversat og tilgængelig på engelsk.

Besøg websiden: Link

11 år siden indlægget blev lavet af i Accessories , Dametøj , Herretøj , Sko. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet