stickyimage

Spar mange penge på babyudstyr i Tyskland

Alle der kender lidt til priser på babyudstyr, hvad end det er legetøj, sikkerhedsudstyr, barnevogne, tøj eller noget helt andet, ved at det kan koste et halvt Amalienborg at købe. Derfor synes vi du skulle gøres opmærksom på denne tyske netbutik, hvor du kan spare rigtig mange penge (med portoen indregnet) set i forhold til mange danske priser. Hos Babyparadies-shop.de finder du mange kendte mærker vi også har i Danmark, men til lavere priser – her tænker vi på mærker som Brio, Avant, Chicco, Fisher Price, Maxi Cosy, Römer og Stokke med flere. Portoen er kun cirka DKK 75,00 uanset hvad eller hvor meget du shopper, så alene portoprisen kan sammenlignes med hvad det koster i porto hos mange danske netbutikker.
Desværre er butikken ikke den kønneste at se på, men navigationen, priserne, seriøsisteten og portoprisen er der på ingen måder noget i vejen med, så har du mod på at spare penge på udstyr til dit barn, så er Babyparadies-shop.de så absolut et besøg værd. Priserne kan du se i danske kroner samt få oversat dele af sidens indhold til dansk.

babyudstyr

Sprog: Spansk, Polsk, Tysk, Fransk, Engelsk, Italiensk & Dansk
Hjemland: Tyskland
Porto: Cirka DKK 75,00
Besøg websiden: Link

13 år siden indlægget blev lavet af i Børnetøj , Legetøj. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet