stickyimage

Super domænenavne der er ledige

Står du og mangler et rigtig godt domænenavn, men synes at alle de gode allerede er optaget, så har du nok ret. Det kan være en svær og langvarig proces, at finde det rette domænenavn til ens webside, men som en lille gratis gave til dig, så har vi for sjov skyld siddet og arbejdet lidt på at finde nogle forskellige. Det handlede egentlig mest om kedsomhed og fordi vi ville se hvad man egentlig kunne finde af specielle domæner som stadig var ledige. Herunder har vi listet et udpluk af dem som vi stødte på, og som du måske kan være heldig, stadig er ledige.

– Familietræ.dk
– Tabere.dk
– Vildmedsex.dk
– Flødekage.dk / Flødekager.dk
– Sodavandsfest.dk
– Erduhurtig.dk
– Søgeresultat.dk
– Mailudsendelser.dk
– WordPressblogs.dk
– Problembørn.dk
– Voresdomæner.dk
– Budgetshop.dk
– Hurtigeopskrifter.dk
– Hvadskalvihave.dk
– Spiseher.dk
– Erderledigt.dk
– Dinopskrift.dk
– B2Bshopping.dk
– B2Bshops.dk
– Erduoptaget.dk
– Coolplugins.dk
– WPinstall.dk
– WPinstallering.dk
– Letlayout.dk
– Systemauto.dk
– Allenavne.dk
– Voresh.us (Vores hus)
– Liebhavere.dk
– Domæneland.dk
– Scorekarl.dk
– Floder.dk
– Børneleg.dk
– Hanoghun.dk
– Abeliv.dk
– Gratishygge.dk
– Fritidsklubben.dk
– Designlabs.dk
– Blogtekster.dk
– Gratis-host.dk
– Parfumecity.dk
– Konebil.dk
– Online-slankekur.dk
– Slankekur-online.dk
– Designforever.dk
– Hiphot.dk
– Funnywalls.dk
– Dinevenner.dk
– Minevenner.dk
– Grænsekiosker.dk
– Find-opskrifter.dk
– Findopskriften.dk

Det er en meget broget skare af domænenavne, men måske netop en af ovenstående fanger din interesse og passer til din ide om en ny webside. Bemærk dog, at ovenstående domæner kun var ledige på tidspunktet, hvor dette indlæg blev lavet. Det kan ikke garanteres, at de fortsat er ledige.

domænenavne

Som en ekstra ting i denne forbindelse, vil vi godt tage et par linjer til lige at anbefale en rigtig god domæneudbyder. Udbyderen hedder Unoeuro.com og kan på deres danske side, tilbyde dig at købe domæner for kun omkring DKK 90,00 +/- nogle kroner. Det er et super selskab der handler hurtigt og forlanger ikke at du samtidig bestiller et webhotel. Du kan altså dermed nøjes med at registrere domænet til at starte ud med og så senere flytte domænet eller tilkøbe et webhotel.
Ydermere tilbyder de online backup af din computer, hvilken du kan få lov at ligge ud i deres datacenter, således dine data aldrig går tabt. Med kombinationen af deres lækre kontrolpanel, samt gode service og support, vil de rigtig gerne vise dig, hvor god og gennemført en domæneleverandør kan være.

12 år siden indlægget blev lavet af i Diverse Webtools. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet