stickyimage

Svært ved at finde kærligheden i Danmark?

Er du træt af det danske datingmiljø eller ønsker du dig bare en form for penneven fra et andet land, bringer vi dig her nogle forslag til hvordan du kan brede din vinger ud over de danske grænser. Første bud på stammen er den engelske Faceparty.com, der er en af Europas største og mest besøgte datingside, hvor sproget er uformelt og oprettelse er gratis. Siden har flest engelske brugere, men også udenfor Englands grænser er denne side populær. Måske du finder kærligheden der!

kærligheden

Næste bud er en anden stor europæisk datingside, nemlig Realpics.net, hvor de fleste brugere er tyske og sydeuropæiske – du kan dog også finde andre danskere herinde. Her opretter du dig også gratis og uforpligtende. Siden er særligt god, hvis du blot ønsker en at skrive med fra et andet land.

kærligheden

Tredje bud er den amerikanske Cpixel.com, hvor medlemmerne hovedsagligt er afroamerikanere, men her findes personer fra hele verden, dog mest USA. Oprettelse er gratis og sproget er måske lidt mere barskt, hvis det er udtrykket at bruge.

kærligheden

Sidste bud er til de med penge, eller de der ønsker at gifte sig til dem. Den internationale Secretdiamondclub.com er en datingside for succesfulde og smukke mænd og kvinder, hvor man har det til fælles, at penge ikke betyder det store i dagligdagen. Her er oprettelse på ingen måde gratis, da mænd skal betale $100 for et medlemsskab og kvinder mellem $10 og $50 om året – afhænger af hvordan du “rates”. Det skal siges, at de $100 som mænd herinde skal betale, kun giver adgang til selve siden, ikke til at kontakte nogle af kvinderne. Ønsker man at komme i kontakt med en kvinde, koster et medlemsskab fra $10.000!!! Dermed kan man formode, at siden indeholder flest kvinder og de mænd der er at finde på siden, seriøst ligger inde med kassen.

kærligheden

God fornøjelse…

12 år siden indlægget blev lavet af i Diverse. Du kan følge alle svar til dette indlæg gennem | RSS feed. Du kan efterlade en kommentar, eller lave trackback fra din egen webside.

Efterlad svar

Påkrævet